Happy Asmara – Kebal Kelaran Lyrics

Happy Asmara – Kebal Kelaran Lyrics

Lirik Lagu

tego.. kowe tego
ninggalne aku sing wis mulai tresno
ra ono.. roso bersalah..
kowe mbubrahi tatanan ati kowe ninggalne aku..

chatingan.. yo wis sayang-sayangan..
kowe wis janji ra bakal ninggal aku..

Chorus

kowe mundur aku orapopo
mergo ati iki wis kebal mok larani
masio lara.. batinku kesikso
aku lilo sayangku mok tinggalno

Int.

chatingmu nggowo roso
perlahan-lahan tresnomu wis iso tak tompo
kediri ngawi.. sing dadi saksi
kowe mbubrahi tatanan ati
kowe ninggalne aku

chatingan.. yo wis sayang-sayangan
kowe wis janji ra bakal ninggal aku

Chorus

kowe mundur aku orapopo
mergo ati iki wis kebal mok larani
masio lara batinku kesikso
aku lilo sayangku mok tinggalno

kowe mundur aku orapopo
mergo ati iki wis kebal mok larani
masio lara batinku kesikso
aku lilo sayangku mok tinggalno

Leave a Reply

Your email address will not be published.